20 Σεπτεμβρίου 2017

Διαπραγμάτευση ανάθεσης αδιάθετων σχολικών δρομολογίων (αφορά σχολεία του Δ. Ωρωπού, ανάμεσά τους και το Ειδικό δημ. σχολείο)


Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 13:30 π.μ., θα διενεργηθεί διαπραγμάτευση τιμής χωρίς προηγούμενη δημοσίευση προκήρυξης, σύμφωνα με τις διατάξεις τουάρθρου 32 του Ν.4412/2016, για την ανάθεση τριάντα ενός (31) αδιάθετων δρομολογίων για ταοποία δεν υποβλήθηκαν προσφορές στον 3ο Επιμέρους Διαγωνισμό της Π.Ε.Α.Α.
Επισημαίνεται ότι από την ανωτέρω διαδικασία θα υπογραφούν συμβάσεις με ισχύ μέχρι τις 30-6-2018, υπό την αίρεση ότι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί ο 4ος Επιμέρους Διαγωνισμός τηςΠ.Ε.Α.Α. και υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις νωρίτερα από την ανωτέρω ημερομηνία, αυτέςλύονται αυτοδίκαια. 
Κατόπιν των ανωτέρω καλούνται τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που επιθυμούν να υποβάλουν οικονομική προσφορά για τα δρομολόγια του συνημμένου πίνακα, να προσέλθουν την ανωτέρω ημέρα και ώρα ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής (Λ. Συγγρού 15-17, 6ος όροφος, αίθουσασυνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπής).
Συνημμένα:
πίνακας δρομολογίων Πίνακας δρομολογίων-ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου