24 Νοεμβρίου 2017

Λούπινο: Το «κρέας των φτωχών»- Γνωστό από την αρχαιότητα... με μεγάλη απόδοση ανά στρέμμα στους καλλιεργητές

Το αποκαλούν «κρέας του φτωχού», επειδή οι παλαιότεροι το έτρωγαν λόγω της υψηλής περιεκτικότητας των καρπών του σε πρωτεΐνη -φτάνει μέχρι και 44%- ενώ σήμερα το λούπινο (περί ου ο λόγος) έρχεται να δώσει λύση στα αυξημένα έξοδα των κτηνοτρόφων σε ζωοτροφές.Το λούπινο αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη καλλιέργεια κτηνοτροφικού ψυχανθούς για την ελληνική ύπαιθρο και την ελληνική κτηνοτροφία.
πηγή/διαβάστε περισσότερα: http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου