14 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση ΟΝΝΕΔ Ωρωπού



Την Παρασκευή 10/11/2017 πραγματοποιήθηκε ακόμα μια πετυχημένη εκδήλωση (ποτό γνωριμίας) στο Atlantis Club , στη Σκάλα Ωρωπού, όπου συνδιοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ ΩΡΩΠΟΥ και η ΟΝΝΕΔ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Πλήθος κόσμου στήριξε για ακόμα μια φορά τη δράση των νέων της περιοχής μας που αυτή τη φορά στόχο είχε την ανταλλαγή απόψεων για την καθημερινότητα μας καθώς επίσης και μια καλύτερη γνωριμία μεταξύ των μελών βουλευτών πολιτευτών και απλών πολιτών. 
Την εκδήλωση μας μεταξύ άλλων τίμησαν και στήριξαν έμπρακτα οι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής κ. Γεωργία Μαρτίνου και κ. Θανάσης Μπούρας, ενώ το παρόν έδωσε και ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου. Μαζί μας και οι πολιτευτές Ανδρέας Τσώκος , Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, ο κ .Γιάννης Οικονομάκος, ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης του Δήμου Ωρωπού κ. Τζεβελέκος Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ωρωπού κ. Ανδρέας Θεοδώρου, ο τέως Αντιδήμαρχος –νυν Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν. Δημοκρατίας κ. Παναγιώτης Πέππας, ο τέως Αντιδήμαρχος-νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Παπαγιάννης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών – νυν ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Γαζβινιάν με τη σύζυγό του και πρώην μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Ν. Δημοκρατίας Χαλκουτσίου κ. Γεωργία Βάθη, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Τζεβελέκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Επαμεινώνδας Δημητρίου, το μέλος της Δημ.Το.Ωρωπού κ. Ανδρέας Μπαλόκας, ο Πρόεδρος των Νέων Αυτοδιοικητικών κ. Νεκτάριος Καλαντζής Ελλάδος καθώς και εκπρόσωποι φορέων, επαγγελματιών και πολίτες του Δήμου Ωρωπού. 
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ΩΡΩΠΟΥ θέλοντας να ευχαριστήσουν τη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, τη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ για την πλήρη στήριξη αλλά και παρουσία τους στην εκδήλωση μας, τη πρόεδρο κ. Σοφία Κατσίγιαννη και το Δ.Σ. της ΟΝΝΕΔ ΔΙΟΝΥΣΟΥ για την άψογη συνεργασία όπου είχαμε καθώς επίσης και το κ. Νείλο Κοροδήμα για την άψογη φιλοξενία όπου μας παρείχε.
Για την ΟΝΝΕΔ ΩΡΩΠΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου