Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους σκέπτονται να ασχοληθούν σοβαρά με την σαλιγκαροτροφία και έχουν ακόμα ενδοιασμούς, από αυτό το σεμινάριο φεύγοντας ο υποψήφιος, θα έχει μια ξεκάθαρη εικόνα - μια και θα δει σε Video 2 μέρες την μεταποίηση και Εξαγωγές Σαλιγκαριών - αν αυτό που θα θελήσει να κάνει του αρέσει και του ταιριάζει, πριν ξεκινήσει!
Θέματα:
Εισαγωγή στην σαλιγκαροτροφία, Βασική φυσιολογία, διατροφή.
Κόστος εξοπλισμού, περιγραφή, ανοιχτού, κλειστού τύπου.
Κίνδυνοι από ασθένειες και εχθρούς – αντιμετώπιση
Παραγόμενα προϊόντα συντήρηση, φύλαξη, επεξεργασία.
Βιολογικό σαλιγκάρι, πιστοποιήσεις, ορισμός.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου