1 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εξωραϊστικών Συλλόγων «Πευκιά» και «Νέου Συκάμινου»

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Πευκιάς», την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στα γραφεία του.
Στην εκδήλωση  παρέστη ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, όπου ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Πρεζεράκος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, τα οποία χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στην τοπική κοινωνία για το σημαντικό έργο το οποίο έχουν κάνει, του επιφύλαξαν μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του για τον εξωραϊσμό της περιοχής  και την άριστη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου.

 Να σημειώσουμε πως αυτός ο όμορφος οικισμός του Πευκιά έχει  αλλάξει  όψη, καθώς πλέον δεν αποτελεί  καθαρά παραθεριστική περιοχή αλλά και μόνιμη διαμονή για πολλούς οικιστές καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.
Παρέστησαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Ωρωπίων κ. Γιώργος Δάβρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Στέφανος Δάβρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Τσεκρεζής και οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Χαλκουτσίου και Σκάλας Ωρωπού κ.κ. Γιώργος  Λιθαδιώτης και Ιωάννης Φαφούτης.  
Ακολούθως,  ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, παρέστη στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Νέο Συκάμινο», που έγινε στα γραφεία του στη Νέα Εκάλη. 
 Σε μια όμορφη και λιτή τελετή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχτηκαν εγκάρδια τα μέλη της Δημοτικής Αρχής  και τους οικιστές της περιοχής.
 Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για την αγαστή και καθημερινή συνεργασία που έχουν,  ιδιαίτερα στο οργανωτικό κομμάτι του Συλλόγου, καθώς είναι μια νεοσυσταθείσα διοίκηση, χωρίς ανάλογη προηγούμενη εμπειρία.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι «Ζούμε σε μια όμορφη περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες και καθημερινές ανάγκες, που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε από κοινού και θα ήταν αδύνατο χωρίς την άψογη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου να επιτευχτεί ο σκοπός μας» 
 Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης,  ο Αντιδήμαρχος Ωρωπίων κ. Γιώργος Δάβρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Τσεκρεζής και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σκάλας Ωρωπού κ. Γιάννης Φαφούτης.
Και στις δυο εκδηλώσεις  παρευρέθηκαν, επίσης,  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων κ. Γιώργος Παναγόπουλος και ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Χρήστος Παναγόπουλος,  καθώς και οι δυο Σύλλογοι είναι  μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού.

Από το γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου