Ελλάδα, 1950. Στη συμβολή των οδών Γερμανού και Ηλείας, ο Παναγιώτης Μαρλαφέκας ξεκινά μια μικρή επιχείρηση παραγωγής αναψυκτικών. Η πορτοκαλάδα, η λεμονάδα και η γκαζόζα μπήκαν σε όλα τα σπίτια τη Πάτρας.
Η ΛΟΥΞ παγιώθηκε ως τον κατ΄εξοχήν ελληνικό προϊόν στα αναψυκτικά και η ιστορία της ξεκινάει από τότε που οι Έλληνες προσπαθούσαν να δροσιστούν με κάθε τρόπο, αξιοποιώντας τις λεμονιές και τις πορτοκαλιές που είχαν στους κήπους και στα κτήματά τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου