14 Μαρτίου 2018

«Πολυτέλεια σ' ένα ξενοδοχείο είναι το φρέσκο ψωμί και το βιολογικό φρούτο, όχι το jacuzzi»

Γεννήθηκα το Φεβρουάριο του 1961 στην Καρδίτσα. Ο πατέρας μου είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τα τρόφιμα, τη διατροφή, τα βότανα και τις θεραπείες και είχε μπακάλικο στην προ-σούπερ μάρκετ εποχή. Η μητέρα μου ήταν από χωριό του κάμπου και κουβάλαγε την γαστρονομική παράδοση των καραγκούνηδων στην κουζίνα του σπιτιού μα
πηγή/διαβάστε περισσότερα: http://www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου