28 Μαΐου 2018

Πίεση αίματος: Τι ισχύει με το αλάτι και τι με την ζάχαρη

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Open Heart δείχνει ότι τα πρόσθετα σάκχαρα (ζάχαρη από διάφορες τροφές) μάλλον παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από το διαιτητικό νάτριο (αλάτι από διάφορες τροφές) στον κίνδυνο της υπέρτασης και των καρδιαγγειακών παθήσεων.
Η υπέρταση είναι εδώ και χρόνια στο επίκεντρο των μεθόδων ελέγχου μέσω της διατροφής για καλύτερη δημόσια υγεία. Αυτές οι μέθοδοι για τον έλεγχο στην πίεση του αίματος εστίαζαν κυρίως στο νάτριο (αλάτι) που παίρνουμε μέσω της διατροφής.
πηγή/διαβάστε περισσότερα: https://indicator.gr
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Δείτε και αυτά :

"Το παντοπωλείο της Κωνσταντίνας"
ενεργό link
"Αλεξάνδρα Παρδάλη Μεσιτικό - Ασφάλειες"
ενεργό link
"Ηλεκτρονικολάου Συναγερμοί-Κεραίες"
ενεργό link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου