Ο διάσημος Τούρκος κρεοπώλης και εστιάτορας Νουσρέτ Γκιοκτσέ, που κάνει καριέρα διεθνώς λόγω του τρόπου που αλατίζει το κρέας, γνωστός ως Salt Bae, ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο εστιατόριό του στην Ελλάδα.
Αν αναρωτιέσται πού, ο ίδιος αποκάλυψε χθες στο Survivor 2, ότι θα το ανοίξει στη Μύκονο. Αν βιάζεστε να δοκιμάσετε τις λιχουδιές του, θα πρέπει ή να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να περιμένετε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι όταν και θα είναι έτοιμο το εστιατόριό του στη Μύκονο.
Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.tilestwra.com
Αν αναρωτιέσται πού, ο ίδιος αποκάλυψε χθες στο Survivor 2, ότι θα το ανοίξει στη Μύκονο. Αν βιάζεστε να δοκιμάσετε τις λιχουδιές του, θα πρέπει ή να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να περιμένετε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι όταν και θα είναι έτοιμο το εστιατόριό του στη Μύκονο.
Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.tilestwra.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου