2 Ιουλίου 2018

Ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί: Λανσάρει λευκούς χοχλιούς και γίνεται διάσημη στον κόσμο

Πρόκειται για ένα εκλεκτό έδεσμα, ιδιαίτερα «αγαπητό» στους λάτρεις της μεσογειακής διατροφής καθώς κι ένα από τα πιο κορυφαία, «γκουρμέ» πιάτα της γαλλικής κουζίνας. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο, ότι η Γαλλία παραμένει στην πρώτη θέση παγκοσμίως τόσο στην εμπορευματοποίηση όσο και στη μαγειρική του χρήση.
Ο λόγος βέβαια για το σαλιγκάρι ή αλλιώς κρητικός χοχλιός, η εκτροφή του οποίου, με σωστό σχεδιασμό, μπορεί να αποφέρει αρκετά κέρδη για όποιον επενδύσει, καθώς η ζήτησή του σε παγκόσμιο επίπεδο κάθε χρόνο αυξάνει.
Πηγή/Διαβάστε τη συνέχεια : http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου