Βλέπουν τη λέξη “δίαιτα” και αλλάζουν δρόμο, ενώ λατρεύουν το τυρί, το βούτυρο, το κρασί, τα κρουασάν και τις κρέπες. Πώς γίνεται όμως παρόλ’ αυτά οι Γάλλοι να παρουσιάζουν ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά παχυσαρκίας και προβλημάτων υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο; Ίσως είναι η je ne sais quoi νοοτροπία τους ή μάλλον τελικά θα πρέπει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη διατροφή τους.
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://www.olivemagazine.gr
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://www.olivemagazine.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου