26 Αυγούστου 2018

Νέες απειλές από τον ακροδεξιό Νεστιτζί: Η Ελλάδα θέλει ένα καλό ξυλοφόρτωμα

"Η Ελλάδα θέλει ένα καλό ξυλοφόρτωμα" ήταν μεταξύ αλλων η νέα απειλή του Τούρκου ακροδεξιού πολιτικού, Μουσταφά Νεστιτζί. 
O Γενικός Πρόεδρος του Κόμμα της Μεγάλης Ενότητας στο νέο παραλήρημα εθνικισμού, κατηγόρησε τη χώρα μας ότι στηρίζει τα μέλη του PKK και της FETO και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: ¨Η Ελλάδα δεν δικαιούται κλάδο ελαίας, κατά την γνώμη μου είναι θέμα ξύλου, χρειάζεται ένα καλό ξυλοφόρτωμα"
Ο Μουσταφά Ντεστιτζί βρέθηκε στο Ουλού Τζαμί στο Σιβριχισάρ της Άγκυρας. Μετά από την προσευχή απάντησε ερωτήσεις του τύπου και ανέφερε ότι η Ελλάδα μέχρι σήμερα δεν απάντησε στα βήματα καλής γειτονίας. 
Ο Ντεστιτζί είπε πως η Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία δεν δίστασε να δείξει την εχθρότητα της προς το τουρκικό έθνος και συνέχιζε λέγοντας : "Λίγες μέρες αργότερα, στις 30 Αυγούστου θα ζήσουμε την επέτειο της Μεγάλης Επίθεσης. Προσπαθούνε να πάρουν εκδίκηση για το ότι τους ρίξαμε στην θάλασσα στην Σμύρνη, ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει εκείνο τον πόνο. Όταν λέμε αισθάνονται τον πόνο, εννοούμε πως σε κάθε ευκαιρία δείχνουν μίσος για την Τουρκία."
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου