Ως το ιδανικό εύγευστο σνακ για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, προτείνει τον ντάκο, με ώριμες ντομάτες και πρόβειο τυρί, στη στήλη γαστρονομίας η αυστριακή εφημερίδα Der Standard.
Στη σελίδα με τις συνταγές γίνεται μία σύντομη αναφορά στην ιστορία του κρητικού παξιμαδιού, που ήταν αρχικά το φαγητό των φτωχών στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται.
Στη συνέχεια σημειώνεται ότι ο ντάκος, το παξιμάδι από κριθάρι, προσφέρεται σε όλα τα εστιατόρια της Κρήτης και ότι στη Βιέννη πωλείται σε ελληνικά delicatessen.
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://www.newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου