5 Αυγούστου 2018

Ο μυστηριώδης θάνατος που συγκλόνισε τη showbiz Η διάσημη ηθοποιός, Νάταλι Γουντ, πνίγηκε πριν σαράντα χρόνια και η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη

Η Νάταλι Γουντ βρέθηκε νεκρή σε ένα νησί, ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας. Η ηθοποιός (που είχε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ μέχρι την ηλικία των 25 ετών και ήταν μία από τις μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ) ήταν μόλις 43 ετών, όταν πέθανε. Ο θάνατός της παραμένει, μέχρι και σήμερα, ένα άλυτο μυστήριο, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτός οφειλόταν σε ατύχημα ή δολοφονήθηκε, ενώ μέσα σε αυτές τις δεκαετίες, προκύπτουν συχνά νέα στοιχεία, που αφορούν την υπόθεση.

Μαζί της στο σκάφος, από το οποίο έπεσε μέσα στη θάλασσα, ήταν και ο σύζυγός της, Ρόμπερτ Βάγκνερ μεγάλος τηλεοπτικός αστέρας της Αμερικής. Και παρόλο που θεωρήθηκε από πολλούς ως ύποπτος για το θάνατο της όμορφης Γουντ, μόλις το 2011 κατονομάστηκε από τις Αρχές, ως «πρόσωπο ενδιαφέροντος», όταν η υπόθεση άνοιξε ξανά, μετά από αίτημα της Λάνα Γουντ, αδελφή της αδικοχαμένης ηθοποιού. Αλλά και την αλλαγή της μαρτυρίας του καπετάνιου του σκάφους, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα, εκείνο το βράδυ.
Πηγή/Διαβάστε τη συνέχεια :  https://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου