Σύμφωνα με τον Οργανισμό Προστασίας Περιβάλλοντος, το πιο τοξικό ψάρι, είναι ο σολομός ιχθυοτροφείου και για το λόγο αυτό η EPA συνιστά στις ευαίσθητες ομάδες ατόμων ( έγκυες και μικρά παιδιά) να τον αποφεύγουν. Η τοξικότητά του, σύμφωνα με τους ειδικούς ερευνητές, συνδέεται με τις συνθετικές τροφές που καταναλώνει κι αυτές μπορεί να είναι τα πουλερικά, το χοιρινό, το καλαμπόκι, τα αντιβιοτικά κι άλλα.
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://www.tilestwra.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου