23 Οκτωβρίου 2018

Το μυστικό του Λέντζου: Η θρυλική καφετέρια που έφτιαχνε τον καλύτερο φραπέ στην Ελλάδα

Η συνταγή παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό επί σειρά ετών. Και τι δεν είχε ειπωθεί από στόμα σε στόμα. Κρέμα γάλακτος, αβγό, μπέικιν πάουντερ ακόμα και μαρένγκα επινοήθηκαν από τον αστικό μύθο ως συστατικά της επιτυχίας. Λογικό να αναζητάει ο ντουνιάς το ανομολόγητο «τρικ» του καλύτερου φραπέ της Ελλάδας. Πηχτός όσο κανείς και… ατελείωτος, ένιωθες ότι σε πείσμα της κάθε τελευταίας ρουφιάς έβγαιναν από τα βάθη του ποτηριού άλλες δύο.
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://www.tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου