7 Οκτωβρίου 2018

Open: Xωρίς ρεύμα αλλά και βίδα στα σκηνικά, αλλάζουν χρώματα στα σήματα μπας και αρέσουν στον δυσαρεστημένο Ιβάν Σαββίδη

Ήταν, την περασμένη άνοιξη, λίγο μετά απ την αλλαγή ιδιοκτησίας του Εpsilon, που όσοι δούλευαν στην παρουσίαση των εκπομπών του καναλιού, ενημερώθηκαν πως δεν φοράνε ποτέ και για κανέναν λόγο κόκκινα!
Οι κόκκινες, σε όλες τις αποχρώσεις του, από φλογερό πορτοκαλένιο μέχρι σκούρο μπορντοροδοκόκκινο που θα έλεγε και η Δέσποινα Μοιραράκη, τουαλέτες, εξαφανίστηκαν απ’ τις ντουλάπες των κυριών παρουσιαστριών, ανατρέποντας τους στιλιστικούς σχεδιασμούς, τους τόσο σημαντικούς για τις φιλόδοξες καριέρες τους της στιλβωμένης, ειδωλοποιημένης τρέσας. Ο νέος ιδιοκτήτης, ο κύριος Ιβάν Σαββίδης, είχε μια αποστροφή για το συγκεκριμένο χρώμα! Στον αέρα, τα πάνελ και η παρουσίαση, βουτήχτηκαν στο ασφαλές ασπρόμαυρο και στο γκρι, με μια σεμνότητα στα ακριβοπληρωμένα στους πλαστικούς χειρουργούς ντεκολτέ, ώστε η εικόνα να φέρνει κάτι από παραεκκλησιαστικές οργανώσεις. Την ίδια στιγμή άλλαζε και το λογότυπο, το σήμα και οι ταμπέλες, οι οποίες ήταν βουτηγμένες μες στο κραυγαλέο, φλεγόμενο κόκκινο του Αϊ Βασίλη.
… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου