Πάνω από 100 χρόνια ζωής μετράει η ελληνική επιχείρηση που φτιάχτηκε από το πάθος ενός καθηγητή φυσικής, έμαθε στους Έλληνες την κέτσαπ και συνεχίζει μέχρι και σήμερα την πορεία της στην αγορά. Όλα ξεκίνησαν στο μακρινό 1911 όταν ένας καθηγητής φυσικής προσπαθούσε να βάλει τις ντομάτες σε κονσέρβες πριν αυτές σαπίσουν στα χωράφια. Εκατό χρόνια μετά ο «Κύκνος» ο ντοματοπελτές που πέρασε από τα μπακάλικα και αργότερα τα σούπερ μάρκετ συνεχίζει να μπαίνει στα ελληνικά σπίτια.
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://www.newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου