16 Δεκεμβρίου 2018

Φωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων Δέντρων στην Μαλακάσα και στο Χαλκούτσι.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή συνεχίστηκε στη Μαλακάσα. Στην κεντρική πλατεία του χωριού είχε στολιστεί το πανύψηλο δένδρο της Τοπικής Ενότητας. 

Οι μικροί μαθητές, από το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο της Μαλακάσας συνέχισαν το Χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροποίητες κατασκευές, το όποιο είχαν ξεκινήσει την προηγούμενη ημέρα στο Μήλεσι, τις οποίες διέθεσαν με σκοπό τη συλλογή των χρημάτων για να καλύψουν ανάγκες των σχολείων τους. 

Ο Πολιτιστικός σύλλογος της Μαλακάσας τραγούδησε όμορφα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έψαλε τα κάλαντα στον Δήμαρχο Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση και τα στελέχη του, που τίμησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις φωταγωγώντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στη συνέχεια, η Δημοτική Αρχή βρέθηκε στο Χαλκούτσι Ωρωπού. 

Στον όμορφο παραλιακό πεζόδρομο, η Τοπική ενότητα, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της περιοχής, είχαν οργανώσει μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά. Εκτός των στελεχών του ΝΠΔΔ Πολιτισμού που ξεσήκωσαν τους μικρούς μας φίλους, υπήρχε η δυνατότητα να παίξουν στα φουσκωτά παιχνίδια που είχε παραχωρήσει ο Σύλλογος. Ο καλός καιρός βοήθησε ιδιαίτερα και πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Η παιδική χορωδία από το Δημοτικό Σχολείο τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα και εορταστικά τραγούδια και η βραδιά συνεχίστηκε με ατελείωτο παιχνίδι. 

Σύσσωμη η Δημοτική ομάδα του Δημάρχου Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση ήταν παρούσα, επικροτώντας την όμορφη προσπάθεια των ανθρώπων και στελεχών του Χαλκουτσίου, που διήρκησε έως αργά το βράδυ. Τελευταία ημέρα σήμερα, κλείνει ο κύκλος των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων με την συναυλία αγάπης που θα δοθεί στο κλειστό Γυμναστήριο των Νέων Παλατιων στις 19.00, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο συνεργασίας του θεσμού, "ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ". Ένας θεσμός προσφοράς συλλογής τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας. Επίσης στις 17.00 φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Μαρκόπουλο και στις 19.00, στον Κάλαμο . Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου