15 Δεκεμβρίου 2018

Φοιτητές της Γεωπονικής δημιούργησαν κραγιόν από στέμφυλα

Πανηγυρίζουν την πρώτη θέση σε διαγωνισμό καινοτομίας

Μία ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατέκτησαν την πρώτη θέση στον πρώτο διαγωνισμό καινοτομίας VitiVini LAB, που διοργανώθηκε από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ).
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου