11 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχές από τον Πρόεδρο της Β/μιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ωρωπού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς 2017-2018, ως Πρόεδρος της Β/μιας Εκπαίδευσης Δήμου Ωρωπού, θα ήθελα με ικανοποίηση και ιδιαίτερη χαρά, να καλωσορίσω τους μαθητές μας στο νέο υπερσύγχρονο Σχολικό Συγκρότημα Σκάλας Ωρωπού, που ανοίγει φέτος τις πόρτες του για να σας υποδεχτεί στους ολοκαίνουριους χώρους του.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ολοκληρώσαμε όλες τις προετοιμασίες για τον απαραίτητο αναλώσιμο εξοπλισμό που χρειάζεται κατά την έναρξη της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Ωρωπού. Επίσης θα φροντίσουμε για την εύρυθμη λειτουργία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς, χωρίς να υπάρχουν ελλείψεις.
Βιώνουμε όλοι δύσκολες καταστάσεις λόγω της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης. Ελπίζουμε όμως σε καλύτερες μέρες και πιστεύουμε πως έχουμε υποχρέωση να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η νέα γενιά, τα παιδιά μας, να ζήσουν σε ένα πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο και αληθινό κόσμο. Να μην τους στερήσουμε την ελπίδα.
Τέλος, με ένα μεγάλο ευχαριστώ αποχαιρετούμε τους Διευθυντές των σχολείων που φεύγουν και χαιρετίζουμε τους νέους που έρχονται. Καλή επιτυχία στους διδάσκοντες και καλή δύναμη σε γονείς και μαθητές.
Καλή Σχολική Χρονιά
Ο Πρόεδρος της Β/μιας Εκπαίδευσης Δήμου Ωρωπού
Γιώργος Μαντάς
Πηγή : http://www.apopsi-tora.gr/%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b2%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου