15 Νοεμβρίου 2017

Έγκλημα στον Πειραιά: «Ο θείος μου προσπάθησε να με βιάσει και τον σκότωσα»

Ο 23χρονος δράστης δολοφόνησε τον 54χρονο λογιστή με δέκα μαχαιριές και στη συνέχεια σκηνοθέτησε ληστεία – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος στην απολογία του.Ήταν μεσημέρι της 17ης Αυγούστου όταν ένας 54χρονος λογιστής πέφτει νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, στον Πειραιά.
Η μητέρα του άτυχου άντρα βρίσκει το άψυχο κορμί του μέσα σε μία λίμνη αίματος την αμέσως επόμενη ημέρα. Ένα μήνα αργότερα οι άντρες της ασφάλειας Αττικής εξιχνιάζουν το αποτρόπαιοέγκλημα . Ο ανιψιός του 54χρονου λογιστή τον είχε δολοφονήσει με δέκα μαχαιριές!

Φίλοι, συγγενείς αλλά και άνθρωποι που τους ζούσαν καθημερινά στη μικρή γειτονιά του Πειραιά πέφτουν από τα… σύννεφα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο 54χρονος λογιστής, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, δολοφονήθηκε με αυτόν τον άγριο τρόπο και μάλιστα από τον ίδιο του τον ανιψιό.
Οι λεπτομέρειες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr, τρεις μήνες περίπου μετά τη στυγερή δολοφονία, σοκάρουν αφού θυμίζουν σενάριο ταινίας.
Η δολοφονία του πατέρα του 23χρονου και η σεξουαλική παρενόχληση από τον θείο του
Ο 23χρονος δράστης φοιτούσε στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Πριν από 13 χρόνια βιώνει την απώλεια του πατέρα του με τον πιο φρικτό τρόπο.
… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου