15 Νοεμβρίου 2017

Τραγωδία στη Μάνδρα: Πέντε νεκροί από τις πλημμύρες

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η κακοκαιρία που έπληξε τα ξημερώματα τη Δυτική Αττική. Στην Μάνδρα δύο γυναίκες και τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους σε πλημμυρισμένα σπίτια και άλλους χώρους, ενώ δύο γυναίκες και ένας οδηγός φορτηγού διασώθηκαν την τελευταία στιγμή. Εικόνα καταστροφής καταγράφεται και σε Νέα Πέραμο, Μέγαρα και Μαγούλα. Ενημερώνεται ο πρωθυπουργός, στην περιοχή μεταβαίνει ο Νίκος Τόσκας.
Τραγωδία στη Μάνδρα
Μία γυναίκα εντοπίστηκε περίπου στις 10:00 το πρωί νεκρή στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη. Είχε εγκλωβιστεί από τα νερά που έφθασαν σε πολύ μεγάλο ύψος. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν τη γυναίκα νεκρή. Περίπου μία ώρα αργότερα, στην οδό Αγαμέμνωνος στην Μάνδρα, ένας ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες νεκρός στο πλημμυρισμένο σπίτι του.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας περίπου 65 ετών. Ο άνδρας αυτός βρέθηκε σε προαύλιο χώρο στην οδό Λεωνίδα Στάμου. Το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρός ένας ακόμη άνδρας, περίπου 50 ετών, στον προαύλιο χώρο του Golden Palace, στο 3ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών - Θηβών, στη Μάνδρα.

Στον τραγικό κατάλογο μπήκε και μία γυναίκα που εγκλωβίστηκε από αυτοκίνητο που παρασύρθηκε στην οδό Αίαντος στην Μάνδρα. Την τελευταία στιγμή διασώθηκαν δύο άλλες γυναίκες που επίσης διαμένουν στην οδό Κοροπούλη. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Θριάσειο νοσοκομείο με υποθερμία. Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, καθώς υπάρχουν αναφορές για τέσσερις αγνοουμένους στις περιοχές που επλήγησαν από τα πλημμυρικά φαινόμενα.
Πηγή/Διαβάστε τη συνέχεια :http://news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου