Τα παντζάρια είναι πλούσια σε σίδηρο, μαγνήσιο, υδατάνθρακες, βιταμίνη C, κάλιο και νάτριο.
Περιέχουν θρεπτικά συστατικά, όπως η βουλγαξανθίνη και η βεταμίνη, αντιοξειδωτικά υπεύθυνα για το κόκκινο χρώμα τους.
Επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι δυναμώνουν τον οργανισμό ενάντια σε αρκετές ασθένειες χωρίς τη χρήση φαρμάκων.
Επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι δυναμώνουν τον οργανισμό ενάντια σε αρκετές ασθένειες χωρίς τη χρήση φαρμάκων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου