7 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΑΠΕΣ Καπανδριτίου

Μια εξαιρετική βραδιά διοργάνωσαν για τα μέλη και τους φίλους τους τα Αθλητικά Σωματεία της Δ.Ε. Καπανδριτίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, ΤΟ Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν όλα τα Αθλητικά Σωματεία ποδοσφαίρου, γυναικείου τμήματος πετοσφαίρισης (βόλεϊμπολ), γυναικείου τμήματος χειροσφαίρισης(χάντμπολ), καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) και αντισφαίρισης (τένις), καθώς και οι Ακαδημίες τους.
Παρόντες, άνθρωποι της Πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ & Β΄ Βαθμού αλλά και του Αθλητισμού, οι οποίοι με την παρουσία τους επιβράβευσαν το έργο των Σωματείων και τίμησαν τους αθλητές.
Μεταξύ των επιτυχιών των αθλητών είναι η κατάληψη της 9ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ομάδας Χάντμπολ Κορασίδων του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου και η συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων Χάντμπολ δυο αθλητριών, της Χριστίνας Μπρεάνου και Αθανασίας Ντόφη.
Η σημαντική δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο από τον ιδιαίτερα δραστήριο Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Αλεξίου και το Διοικητικό Συμβούλιο αποτυπώνεται στον μεγάλο αριθμό αθλητών, πάνω από 400, που έχει στις τάξεις του ο Σύλλογος.
 Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας, ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρειάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Σπύρος Πάντζας, ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Σταύρος Καραγκούνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Παγίων κ.κ. Στέλιος Κοροβέσης.
Επίσης παρέστησαν, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Βελτανιώτης και Γιώργος Πούλος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανος Δάβρης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ..Δ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Μιχάλης Τόλιας και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Μαντάς, Νίκος Μαντάς, Μαγδαληνή Μπρεάνου-Καστελάνου, Δήμητρα Τοτόμη Σωτήρχου, Σπύρος Καυκόπουλος, η Γεν. Γραμματέας του Δήμου Ωρωπού Μαρία Δέδε Μαρία, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Μπέλος.
Μετά την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Ωρωπού παρέθεσε δείπνο στους Υπουργούς της Κυβέρνησης, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις του με τα στελέχη της, ειδικότερα μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές του καλοκαιριού σε Κάλαμο και Καπανδρίτι, όπου η συνεργασία τους ήταν άριστη.
Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που αφορούν τον Δήμο και άπτονται της αρμοδιότητας των Υπουργείων των κ.κ. Σπίρτζη και Μπαλάφα. Συγκεκριμένα, για έργα υποδομής που έχει ανάγκη η περιοχή, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.
Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου