20 Φεβρουαρίου 2018

Η Ελληνίδα γιαγιά από τη Χίο που έγινε διάσημη στη Νέα Υόρκη για τα παραδοσιακά φαγητά της

Το 2006 ο Ιταλός Τζόντι Σκαραβέλα προέβη σε ένα ξεχωριστό επιχειρηματικό βήμα, ανοίγοντας ένα ιδιαίτερο εστιατόριο στο Στάτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης.
Ο λόγος για το «Enoteca Maria», στο οποίο σεφ είναι 30 με 40 γιαγιάδες από όλον τον κόσμο, οι οποίες μαγειρεύουν παραδοσιακές συνταγές από χώρες όπως η Ρωσία, η Σρι Λάνκα, η Αργεντινή, η Αλγερία, η Τσεχία, το Καζακστάν, η Δομινικανή Δημοκρατία και οι Φιλιππίνες. Ανάμεσά τους και η Ελλάδα, την οποία εκπροσωπεί η κυρία Πλουμίτσα από την Χίο.
πηγή/διαβάστε περισσότερα: http://www.valueforlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου