Το εστιατόριο ξεκίνησε και διατηρήθηκε για τον πρώτο αιώνα της ζωής του, ως ένα ιδιαίτερο μέρος για τους εύπορους, το οποίο σέρβιρε κυρίως γαλλική κουζίνα, χωρίς ιδιαίτερη ποικιλία. Ακόμα και όταν άρχισε να γίνεται πιο προσιτό, σε μια πιο ευρεία πελατεία, η προσφορά ήταν σταθερά χαμηλή, τουλάχιστον για έναν ακόμα αιώνα. Μόνο τα τελευταία 50 χρόνια μπορούμε να μιλήσουμε για μια φαντασμαγορική δημιουργία νέων εδεσμάτων, ατμόσφαιρα και τρόπους σερβιρίσματος που έκαναν το εστιατόριο τόσο επιτυχημένο και αναπόσπαστο μέρος του γευστικού πολιτισμού....
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου