4 Απριλίου 2018

Τα μυστικά του καλού ελληνικού καφέ. Μέχρι πόσους μπορούμε να πιούμε την ημέρα;

Για πετύχει ο «ελληνικός» θέλει τεχνική. Εδώ και χρόνια, η τέχνη του καφέ περνά από γενιά σε γενιά σαν οικογενειακή κληρονομιά. Τα βήματα είναι συγκεκριμένα και φτάνουν τα όρια ιεροτελεστίας. Οι δοσολογίες, το ανακάτεμα, ακόμη και η στιγμή που θα απομακρυνθεί από τη φωτιά, συμβάλλουν σε έναν καλό και γευστικό καφέ. 
πηγή/διαβάστε περισσότερα: http://www.valueforlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου