Η πρώτη ελληνική παγωτοβιομηχανία άλλαξε επωνυμία και ιδιοκτησιακό καθεστώς τρεις φορές μετά την ίδρυσή της το 1934. Λαχταριστό, δροσερό, εύγευστο, το παγωτό είναι το απόλυτο έδεσμα του καλοκαιριού, ειδικά όταν οι θερμοκρασίες χτυπάνε «κόκκινο». Στην Ελλάδα το παγωτό έγινε γνωστό πριν από 84 χρόνια, χάρη σε τέσσερα αδέλφια μετανάστες από τα Βέρβενα Αρκαδίας στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, τα οποία αποφάσισαν να επιστρέψουν στην πατρίδα και να δημιουργήσουν το πρώτο εργοστάσιο παστεριωμένου γάλακτος στην Ελλάδα.
Πηγή/Διαβάστε τη συνέχεια : https://www.news.gr
Πηγή/Διαβάστε τη συνέχεια : https://www.news.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου