6 Ιουλίου 2018

Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Συμβούλου στο Δήμο Ωρωπού


Πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη  4 Ιουλίου,  ενώπιον του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση,  η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Συμβούλου κας Γούβα Ιωάννας, η οποία ως πρώτη επιλαχούσα, καταλαμβάνει τη θέση του κ. Σταύρου Ιωάννη.

Ο κ. Σταύρου παραιτήθηκε διότι θα συμμετέχει στις Βουλευτικές Εκλογές κατά την επομένη εκλογική αναμέτρηση, όποτε αυτές καθοριστούν και αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης του κ. Ρούσση,  για την άψογη συνεργασία τους, δήλωσε ότι συνεχίζει να είναι μέλος της Δημοτικής Ομάδας, στηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις τη συλλογική προσπάθεια.
Ο Δήμαρχος Ωρωπού καλωσόρισε το νέο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, που προέρχεται από τη Δημοτική Ενότητα Αυλώνα, και την ενημέρωσε για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου. Της ευχήθηκε μία καλή και εποικοδομητική θητεία,  και επίτευξη των στόχων του για το καλό του Δήμου και των δημοτών.
Τη δέσμευσή της για να προσφέρει με όλες της τις δυνάμεις στο Δήμο Ωρωπού, μετέφερε η κ.Γούβα, τονίζοντας ότι όλοι μαζί οι δημοτικοί σύμβουλοι οφείλουν να εργαστούν προκειμένου ο Δήμος να βαδίσει στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας, και ότι θα εκπληρώνει ευσυνείδητα τα καθήκοντά της, προς όφελος των Δημοτών.

Από το γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου