24 Οκτωβρίου 2018

Δελτίο Τύπου 23.10.2018: 3ος Ημιμαραθώνιος ''Oropos Sea-Side Race'' Δήμου Ωρωπού

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Ωρωπού, η ΚΕΔΩ και η ΕΤΑΔΩ, διοργάνωσαν τον Ημιμαραθώνιο “Oropos sea-side race 2018”, στην παραλιακή οδό, από τη Σκάλα Ωρωπού έως τους Αγίους Αποστόλους. 

Με άψογη οργανωτική αρτιότητα, οι συντελεστές του αγώνα υποδέχθηκαν πάνω από 1500 συμμετέχοντες, ξεπερνώντας κατά πολύ τις συμμετοχές των προηγούμενων ετών και ανταμείβοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των συνδημοτών μας, πολιτών και φίλων της περιοχής μας με την πανέμορφη και μοναδική αυτή διαδρομή του αγώνα.

Οι πολλές συμμετοχές, σε όλα τα σκέλη των αγώνων (Ημιμαραθώνιος 21.000m, 10.000m, 5.000m, 1.000m για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου) και η τιμητική συμμετοχή των παιδιών ΑμεΑ, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες και στους συνοδούς τους. 


Πλήθος επισκεπτών εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, κατέκλυσαν την παραλιακή οδό του Δήμου μας από νωρίς, απολαμβάνοντας την ομορφιά του τόπου μας και τις άριστες παροχές των επαγγελματιών των καταστημάτων εστίασης της περιοχής μας. 


Ο Δήμαρχος Ωρωπού, κ.Θωμάς Ρούσσης, ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης, την ΚΕΔΩ και την ΕΤΑΔΩ, τα στελέχη και εργαζόμενους του Δήμου Ωρωπού, που κοπίασαν για τις ανάγκες του αγώνα, και ιδιαίτερα τους εθελοντές που συμμετείχαν στην διοργάνωση, την Τροχαία Κηφισιάς που εξασφάλισε την ασφαλή διεκπεραίωση του αγώνα και την άνεση των δημοτών και των επισκεπτών και τέλος το προσωπικό της ΚΕΔΩ του Δήμου Ωρωπού, που εργάστηκε αδιάκοπα, για την άψογη οργάνωση και τέλεση του αγώνα.


Οι διοργανωτές και οι υπηρεσίες του Δήμου Ωρωπού, νοιώθουν υπερήφανοι για την μέριμνά τους να ολοκληρωθεί με επιτυχία μια τόσο σπουδαία αθλητική συνάντηση. Ειδικά φέτος, υπήρξε σαφέστατη αυξητική τάση συμμετοχών, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την διοργάνωση.
Σας περιμένουμε και του χρόνου, σε αυτόν το νέο θεσμό που δημιουργήσαμε, προκειμένου να αναδείξουμε τα αθλητικά ιδεώδη, και να προβάλουμε τις ομορφιές του Δήμου μας.
Σας ευχαριστούμε.
Από Γραφείο Τύπου
Του Δήμου Ωρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου