15 Νοεμβρίου 2018

18 Μήνες "Ωρωπός & γύρω γύρω"...


Αγαπητοί αναγνώστες,
Πέρασαν ήδη 18 μήνες από τον Μάιο του 2017 οπότε άρχισε να λειτουργεί το ενημερωτικό Blog μας με την ονομασία: "ΩΡΩΠΟΣ & ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ" (www.oroposKgyro.blogspot.com), με ταυτόχρονη παρουσία στο facebook μέσω του προφίλ NickMadas ή της σελίδας μας Ωρωπός & γύρωγύρω.

Σκοπός μας ήταν και παραμένει να αντλούμε από το διαδίκτυο σημαντικές ειδήσεις, ενημερωτικά ή χρηστικά θέματα, ξεχασμένα ιστορικά γεγονότα, θέματα που αφορούν στην υγεία, την παιδεία την οικογένεια, παράξενες ή ανάλαφρες ειδήσεις και πολλά άλλα, παρουσιάζοντάς τα σε σας συγκεντρωμένα έτσι ώστε να έχετε μια εύκολη και άμεση καθημερινή ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής, στη χώρα μας, αλλά και σ' ολόκληρο τον κόσμο.

Μέσα σ' αυτόν τον ενάμιση χρόνο φάνηκε ξεκάθαρα πως όλοι εσείς αγκαλιάσατε και στηρίξατε με την ανταπόκρισή σας την προσπάθειά μας με τέτοιο τρόπο που μπορεί να χαρακτηριστεί συγκινητικός. Η καθολική και πολύτιμη αυτή στήριξή σας μας κατατάσσει ανάμεσα στα πρώτα sites/blogs της ευρύτερης περιοχής. Θα αναφέρουμε μονάχα πως στη διάρκεια αυτού του διαστήματος οι προβολές μας ξεπέρασαν το 1.500.000.!!! 

Το γεγονός αυτό μας δίνει ελπίδες και μας χαροποιεί βεβαίως ιδιαίτερα, αλλά παράλληλα μας δημιουργεί και μεγάλο αίσθημα ευθύνης, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με μεγαλύτερο ζήλο και να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Επειδή οι μοναδικοί κριτές μας είστε εσείς οι αναγνώστες μας, σας παρακαλούμε θερμά να μας λέτε τις απόψεις σας, τη γνώμη σας, τις προτάσεις σας, αλλά και να μας κάνετε κριτική αν θέλετε, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση oroposkgyro@gmail.com ή μέσω του messenger των σελίδων του facebook που προαναφέρουμε. Δώστε μας να καταλάβουμε το είδος των θεμάτων που σας αρέσουν και σας ενδιαφέρουν κάνοντας "like" ή σχολιάζοντάς τα, γιατί όπως όλοι γνωρίζετε το facebook λειτουργεί με βασικό κανόνα την αλληλεπίδραση. Έτσι θα μας δώσετε τη δυνατότητα να δημοσιεύουμε περισσότερα θέματα της αρεσκείας και του ενδιαφέροντός σας, αλλά θα μπορείτε κι εσείς να διαβάζετε τις αναρτήσεις μας με την ανάλογη προτεραιότητα.

Εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, σας ευχαριστούμε θερμά  ακόμη μια φορά για την μέχρι τώρα στήριξή σας και περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά τις προτάσεις, τις παρατηρήσεις και την κριτική σας.


Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Blog "ΩΡΩΠΟΣ & ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου