22 Φεβρουαρίου 2019

Τέλος στη φημολογία περί κλεισίματος του ΕΛΤΑ Δ.Ε. Αυλώνα

Μετά την έντονη φημολογία και παραφιλολογία για πιθανή κατάργηση του Ταχυδρομικού Καταστήματος Αυλώνα, η Δημοτική Αρχή με το υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 3356/2019 έγγραφο του Αντιδημάρχου Αυλώνα κ. Χρήστου Σιδέρη απευθύνθηκε προς την εταιρεία ΕΛΤΑ Α.Ε., προκειμένου να μεριμνήσει για τη διατήρηση του εν λόγω ταχυδρομικού καταστήματος. Η εταιρεία ΕΛΤΑ Α.Ε. ανταποκρινόμενη στα όσα η Δημοτική Αρχή τηςεπεσήμανε, προέβη σε απάντηση με το υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 4.3/71/2019 έγγραφό της, με το οποίο διαβεβαιώνει ότι η ταχυδρομική εξυπηρέτηση της Δημοτικής Κοινότητας Αυλώνα παρέχεται από το Ταχυδρομικό Κατάστημα Αυλώνα, το οποίο μάλιστα πρόκειται να αναβαθμιστεί με την σύσταση Ταχυδρομικού Πρακτορείου Γ’ 1 Τάξης.
Όπως γίνεται κατανοητό το ταχυδρομείο του Αυλώνα όχι μόνο δεν πρόκειται να καταργηθεί, αντιθέτως οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα αναβαθμιστούν για τη βελτιστοποίηση της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης της περιοχής.
Οι συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής έθεσαν τέλος στη κινδυνολογία που αναπτύχθηκε και οι πολίτες του Αυλώνα θα συνεχίσουν να έχουν ακόμα πιο ποιοτική ταχυδρομική εξυπηρέτηση.
Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου