30 Μαρτίου 2019

Μαθητές με προσωπικό σεφ. Ο πρώην ηχολήπτης που έφτιαξε μαγειρείο με υγιεινή διατροφή, για παιδιά. Πώς ξεκίνησε η ιδέα που αγκάλιασαν όλοι οι γονείς.

Kugel με μπρόκολο, σαρδέλα πανέ με ρύζι κουνουπιδιού, λαζάνια λαχανικών, οσπριάδα, κεφτεδάκια φουρνιστά… Θα μπορούσε να είναι το μενού κάποιου νέου και μοντέρνου εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας το οποίο προωθεί την υγιεινή διατροφή. Είναι όμως τα πιάτα που σερβίρονταν τη φετινή σχολική χρονιά σε νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο της Αθήνας....
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://www.mixanitouxronou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου