17 Μαρτίου 2019

Η ιστορία του Νικόλαου Τσελεμεντέ

Αγάπησε τη μαγειρική και την κουζίνα όσο κανείς, ενώ για την εποχή του ήταν αρκετά βήματα μπροστά με τους πειραματισμούς και τις τεχνικές του. Άλλαξε ριζικά τον τρόπο που η ελληνίδα νοικοκυρά έβλεπε την κουζίνα, ενώ εκσυγχρόνισε την ελληνική κουζίνα διανθίζοντάς την με διεθνείς πινελιές.

Ο «εθνικός» μάγειρας της χώρας μας έχει ταυτίσει το όνομά του με την ελληνική γαστρονομία, εκδίδοντας το πρώτο περιοδικό μαγειρικής που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 1910.
 Πηγή/Διαβάστε τη συνέχεια : https://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου