Αγάπησε τη μαγειρική και την κουζίνα όσο κανείς, ενώ για την εποχή
του ήταν αρκετά βήματα μπροστά με τους πειραματισμούς και τις τεχνικές
του. Άλλαξε ριζικά τον τρόπο που η ελληνίδα νοικοκυρά έβλεπε την
κουζίνα, ενώ εκσυγχρόνισε την ελληνική κουζίνα διανθίζοντάς την με
διεθνείς πινελιές.
Ο «εθνικός» μάγειρας της χώρας μας έχει ταυτίσει το όνομά του με την ελληνική γαστρονομία, εκδίδοντας το πρώτο περιοδικό μαγειρικής που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 1910.
Πηγή/Διαβάστε τη συνέχεια : https://www.newsbeast.gr
Ο «εθνικός» μάγειρας της χώρας μας έχει ταυτίσει το όνομά του με την ελληνική γαστρονομία, εκδίδοντας το πρώτο περιοδικό μαγειρικής που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 1910.
Πηγή/Διαβάστε τη συνέχεια : https://www.newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου