Η δρ. Karin Michels θεωρεί ότι «είναι μία από τις χειρότερες τροφές που μπορεί κανείς να καταναλώσει», τονίζοντας ότι ακόμη και το λαρδί είναι καλύτερο
Το λάδι καρύδας έχει γίνει της μόδας, καθώς σύμφωνα με έρευνες έχει ωφέλιμα χαρακτηριστικά για τον ανθρώπινο οργανισμό και βοηθά στο κάψιμο λίπους. Ωστόσο, καθηγήτρια της της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ έρχεται να τα ανατρέψει όλα, λέγοντας ότι πρόκειται για σκέτο... δηλητήριο.
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://www.protothema.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου