Δεν ξεκινάμε μόνο εμείς τη μέρα μας με σπανακόπιτα, πεϊνιρλί, μπουγάτσα και κουλούρι. Και οι Νεοϋρκέζοι τα ξέρουν και, μάλιστα, σχηματίζουν ουρές έξω από το Pi Bakery στο Soho, όπου η Ρεγγίνα Κατωπόδη σερβίρει καθημερινά εκλεκτές ελληνικές σπεσιαλιτέ.
Στο Pi που λες, το οποίο παίζει με τη λέξη pie και “βαφτίζει” ανάλογα και τις πίτες στο μενού (cheese pi, spinach pi και πάει λέγοντας), μπορείς να δοκιμάσεις στριφτή τυρόπιτα, πεϊνιρλί με κασέρι, κολοκυθόπιτα, μπουγάτσα, σπανακόπιτα κλασική με φέτα ή σπανακόπιτα με kale -γνωστό και ως λαχανίδα.
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://www.olivemagazine.gr
Στο Pi που λες, το οποίο παίζει με τη λέξη pie και “βαφτίζει” ανάλογα και τις πίτες στο μενού (cheese pi, spinach pi και πάει λέγοντας), μπορείς να δοκιμάσεις στριφτή τυρόπιτα, πεϊνιρλί με κασέρι, κολοκυθόπιτα, μπουγάτσα, σπανακόπιτα κλασική με φέτα ή σπανακόπιτα με kale -γνωστό και ως λαχανίδα.
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://www.olivemagazine.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου